7 mai 2011

Cărțile sunt niște consilieri de nădejde, sunt cei mai buni prieteni, sunt cei mai iscusiți naratori, sunt cei mai veridici profeți. În cărți descoperi ceea ce cauți și nu găsești în altă parte, afli ceea ce vrei să știi, te delectezi când ai nevoie.
Aici, poți să împarți cu alții comorile pe care le-ai găsit în cărți și să-i îndrumi pe ceilalți să urmeze calea lecturii.

Recomandă! 

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mulțumesc mult! Eu aș putea recomanda câteva cărți ca:„Samuel Beckett. Integrala prozei scurte.”, „Străinul” de Albert Camus, „Un dicționar de înțelepciune” de Th. Simenschy, Sorin Cerin „Culegere de înțelepciune”, BIBLIA, DEX-ul.

Anonim spunea...

Am citit recent „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija. Este o carte extraordinară. Se citește dintr-o suflare. O recomand tuturor!

Alina spunea...

Prieteni, eu nu voi recomanda nici o carte. Vreau doar să vă spun că ele merită a fi citite, orice tematică ar avea. Dacă sunteți în fața alegerii de a citi o carte sau de a privi filmul cu aceeași denumire, citiți cartea. Asta vă asigură mai mută plăcere, mai multe trăiri intense care durează mai mult, Filmele sunt scurte și deseori în ele se sare peste secvențe, filmele nu sunt întregi. Sau pentru comparație, citiți mai întâi cartea și apoi priviți filmul și vă veți convinge că ceea ce-am scriu eu aici e purul adevăr.

Anonim spunea...

Mie-mi place Angelica de Ann si Srge Golon, si in genere romanele istorice. Citindu-le traiesti impreuna cu eroii clipe de neuitat plus memoreze mai usor datele istorice. Va recomand Angelica si in genere romanele istorice.

Mircea Mitrofan spunea...

Salutare tuturor pătimiților de lectură! Sunt și eu un mare iubitor al cărților bune și de calitate, mă refer aici la mesajul pe care îl transmt câ și la conceptul acestora! Nu po să recomand cuiva ce-mi place mie din cărțile pe care le-am citit dar pot spune că am crescut prin Umberto Eco, Dumas, Camus, Edgar Poe,Gogol,Druță, Rebreanu, Lawerance si multi altii! Cel mai imporant este să ne găsim minutul de placere a lecturii! Bravo acestei pagini utile si interesante! Sustin aceasta ambiție si va urez succese! Cititi pentru a va încreți mințile...Orice carte citită se va așeza sub voi și veți domina cu mintea, nimic nu e mai frumos ca asta!